Theatershow

  'Je hemel op aarde leven'

Kom uit je comfortzone en geniet nog meer van het leven!

15 juni 2024 - bij de Mariakapel Coudewater in Rosmalen

     Deze show is een belevenis!

     We zijn allemaal op reis.  De reis die het leven heet.

Tijdens deze show neem ik je mee op reis en deel ik mijn persoonlijke verhaal van dit proces en nodig ik jou uit om te kijken hoe dat voor jou is in jouw leven.            

Een show met muziek, interactie, humor, inzichten, bewustwording en nog veel meer!

Waar je gaat voelen hoe wij als kinderen overtuigingen meekrijgen en daardoor in onze comfortzone/ holletje kruipen. Zo kunnen we niet echt leven, maar vaak zijn we ons niet eens bewust dat we in dit holletje leven. En hoe kom je hier weer uit?
Hoe kan jij het leven gaan leiden, wat je echt graag wilt?
Vrij van deze beperkende overtuigingen!

       Jouw hemel op aarde!

Het  is een belevenis waar je de reis van het leven helemaal gaat ervaren! 

    Reacties n.a.v. de show:

'Het was echt heel mooi, speels, authentiek en erg grappig en vooral herkenning!
Marije
'Het was onvergetelijk mooi. En wat was jij mooi, dapper, trots en open!'
Hadewych
'Wat was het gaaf! Zo prachtig, krachtig en inspirerend hoe jij mensen meeneemt in een reis die we allemaal doormaken. Zoveel herkenbaarheid en ook de JOY die voelbaar was'
Melanie
'Dank je wel voor de prachtige show. Inspirerend, energiek, helend en grappig. Diepgang en humor zijn wat mij betreft een gouden combinatie. Blijf vooral je licht pakken en teveel zijn en daarmee mensen inspireren. Kwetsbaar, mooi en moedig hoe je jezelf in volle omvang laat zien.'
Anuscka
'De show heeft ons zeer geraakt en geeft veel food for thought en vooral power om in dit licht te gaan staan! De openheid en kwetsbaarheid deed veel met ons.'
Jos

Waar en Wanneer?

De show vindt op 15 juni plaats bij de Mariakapel Coudewater, Berlicumseweg 8B in Rosmalen. Parkeren kan op het terrein van de Mariakapel en drankjes kunnen we voor en na de show nuttigen bij de boerderij op 50 meter afstand van de kapel.  Bij de prijs zitten hapjes inbegrepen na de show en water tijdens de show.

Aanvang

We starten om 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:45 uur.

Tickets

De prijs is 26,50 euro per ticket en 50,00 euro voor twee kaartjes. Dit is inclusief hapjes na de show. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Dit wil je niet missen!! Ben jij erbij?

Over Irma

Hi, Ik ben Irma

Mijn missie is om mensen te helpen om uit hun comfortzone te komen, en hun hemel op aarde te gaan leven.

Niet als, maar nu…

Ik geloof dat wij als mensen ons veel te veel klein houden en dat er veel meer in het leven zit dan dat wij er nu uithalen.

Wij zijn hier om ECHT te leven en te genieten. Niet alleen als we met vakantie zijn ;-)

Naast mijn eigen persoonlijke proces in mijn ontwikkeling, waar ik dit zelf ook allemaal herken en heb mogen loslaten, werk ik al bijna 18 jaar als coach en trainer en sinds kort ook als spreker.

>