Theatershow

Je hemel op aarde leven

Kom uit je comfortzone en geniet nog meer van het leven.

Deze show is een belevenis!

Ik neem je mee op een reis. De reis die het leven heet.

Een show met live muziek, interactie, humor, inzichten, bewustwording en nog veel meer!

Het is een belevenis waar je de reis van het leven helemaal gaat ervaren.

Waar je gaat voelen wat je nog tegenhoudt om nu je hemel op aarde te leven en vooral ook dat dit niet meer nodig is! Je gaat geloven dat dit echt kan! En je leert de stappen die je kan nemen om dit te doen.

Ja! Het kan echt!

Waar en Wanneer?

De show vindt op 20 April plaats bij het Theater Santbergen, Noorderweg 2 in Hilversum op loopafstand van station Hilversum of je kan parkeren bij: Q- Park markt, Schapenkamp 12. En als je er een avondje uit van wilt maken, stel ik voor dat je eerst een hapje gaat eten bij de Foodhallen MOUT in Hilversum. Allemaal op loopafstand.

Aanvang

We starten om 20:00 uur en je wordt vanaf 19:30 uur welkom geheten door mijn dochter en haar vriendinnen! In het ticket zitten twee drankjes inbegrepen!

Tickets

Nu is de early bird prijs 29,99 euro per ticket en 55 euro voor twee tickets. Deze earlybird prijs geldt tot 1 Januari, daarna is de prijs 34,99 euro per ticket en 65 euro voor twee kaartjes. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Dit wil je niet missen!! Ben jij erbij?

Over Irma

Hi, Ik ben Irma

Mijn missie is om mensen te helpen om uit hun comfortzone te komen, en hun hemel op aarde te gaan leven.

Niet als, maar nu…

Ik geloof dat wij als mensen ons veel te veel klein houden en dat er veel meer in het leven zit dan dat wij er nu uithalen.

Wij zijn hier om ECHT te leven en te genieten. Niet alleen als we met vakantie zijn ;-)

Naast mijn eigen persoonlijke proces in mijn ontwikkeling, waar ik dit zelf ook allemaal herken en heb mogen loslaten, werk ik al bijna 18 jaar als coach en trainer en sinds kort ook als spreker.

>