COACHING

Sinds de oprichting van Big Value in 2006 verzorg ik persoonlijke coachingstrajecten. Tijdens deze trajecten kunnen we beter ingaan op jouw persoonlijke situatie. Wat heb jij nodig om jouw hemel op aarde te leven? Wat zijn jouw overtuigingen die jou hiervan weerhouden?

”Accepting means to allow yourself to feel whatever it is you are feeling.”

-Eckhart Tolle-

Naast gesprekken zijn er ook veel oefeningen tijdens de sessies. Dit omdat ik er heilig van overtuigd ben dat je naast het te begrijpen, het ook nodig is om bewust te worden van onbewuste overtuigingen en deze los te laten. Daarbij helpt het als je jezelf toestaat om te voelen wat je voelt en te denken wat je denkt, zonder oordeel. Alles wat zichtbaar wordt en jij kan accepteren in liefde voor jezelf, kan daarna ook weer losgelaten worden. Van het donker naar het licht. En dat is mijn kwaliteit: jou helpen licht te schijnen op alles wat er is in compassie voor jezelf. Acceptatie, zelfliefde, zachtheid en bewustwording zijn ‘waarden’ die centraal staan hierbij.

“Irma is een coach die snel en liefdevol tot de kern weet te komen in een veilige en
vertrouwde omgeving, waar alles er mag zijn.”

Ik help je om deze delen in jou zichtbaar te maken in alle veiligheid en vertrouwen, zodat je het samen met mij echt aan durft te gaan. Het resultaat is dat je je bewuster wordt van jezelf, je keuzes en je gedrag en dan heb je echt een keuze. Wil je het zo houden of wil je het anders? Dan sta je zelf weer aan het stuur van je eigen leven.

Methodieken waar ik gebruik van maak tijdens de sessies zijn onder andere: systemisch werk (opstellingen), voice dialogue (verschillende delen in jezelf), het enneagram, visualisaties en NLP.

Een coachingstraject bestaat uit ongeveer 8 sessies en deze vinden plaats bij Villa Mollerus in Baarn of tijdens een boswandeling. Online sessies zijn ook mogelijk.

Neem contact op voor een vrijblijvend intake-gesprek.

>