VALUE TALKS

Tijdens een Value Talk deel ik mijn ervaringen op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling om je hemel op aarde te leven. Ik inspireer je om controle te krijgen over je leven op je werk en privé door de focus te leggen op jezelf. Door bewust te worden van je gedachten, gevoelens en dieperliggende overtuigingen en zo een keuze te hebben hoe jij het wilt.

”Be Yourself, life is precious as it is. All the elements for your happiness are already here. There is no need to run, strive, search or struggle. Just BE.”

-Thich Nhat-

Het leven is een spiegel. Het leven laat je precies zien wat jouw overtuigingen zijn. Het laat je zien wat je (ten diepste) denkt en voelt. Dus als je iets anders wilt in je leven dan kan dit door altijd de focus weer te verleggen naar jezelf. Wat zijn jouw dieperliggende overtuigingen? Hoe is je mindset? Wat voel je allemaal en hoe ga je om met emoties? Daar ligt de sleutel. Mijn Talks zijn vooral verhalen en ervaringen uit mijn eigen leven gecombineerd met wat theorie, waarbij ik heel kwetsbaar en open deel over mijn proces en wat ik daarin ben tegengekomen en nog tegenkom. De Talks zijn niet alleen maar serieus, want een dosis humor komt er zeker ook altijd bij kijken! 

De Talks kenmerken zich door gelijkwaardigheid. Ik ben niet de wijze die jou vertelt hoe het werkt in het leven. Ik deel mijn ervaringen en wil je daarbij graag inspireren om gelukkig te zijn met wie je bent en wat je doet en zo je hemel op aarde te leven. We zijn hier niet op aarde om alleen maar hard te moeten werken, maar vooral om te genieten van alles wat er is. Maar hoe doe je dat?

Irma hosted a really engaging “Value Talk” about finding your happy state at our latest Company all-hands meeting. Irma is full of energy and knows how to interact with a big crowd. As Irma is constantly involving the audience in her talk, I felt that everybody was paying attention the entire time, Personally, I learned a few valuable lessons from her talk and am looking forward to another Value Talk.

-Twan de Leijer, Director of Globalisation at Gynzy-

Value Talks zijn toegespitst op de doelgroep en brengen je inspiratie en bewustwording!
De thema’s waar ik onder andere over spreek zijn:
- Meer verbinding ervaren met jezelf en anderen (ook met collega’s)
- Geluk ervaren in je werk en je leven
- Omgaan met verandering/ onzekerheid
- Creëer de realiteit die je graag wilt met je mindset en overtuigingen

Alle talks zijn maatwerk!

“Wat een mooi en inspirerend verhaal heb je met ons gedeeld. Recht vanuit je hart.”

Wil je meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor een Value Talk voor jouw event, bedrijf, netwerk, vereniging of school? Ik werk met de volgende Sprekersbureaus:

'Volledig jezelf durven zijn'

Bekijk hier naast de Value Talk met het Thema ‘Volledig jezelf durven zijn’.


Op mijn Youtube kanaal kan je meerdere korte talks zien en een edit van deze talk van 9,5 minuut. Je kan ook direct contact met me opnemen.

>