OVER IRMA

Al mijn hele leven heb ik het gevoel gehad dat ik op zoek was naar ‘iets’. Iets zoals liefde, geluk, de zin van het leven of wat dan ook. Ik rende, vluchtte en werkte vooral hard. Niet zozeer in het zakelijk leven, maar ik werkte hard aan mezelf. Ik voelde me niet altijd gelukkig, ik miste ‘dingen’ in mijn leven, dus ik had een hele diepe overtuiging dat er iets steeds ‘niet goed’ was met mij.

”We are meant to shine, as children do. We were born to manifest our heaven on earth."

-Marianne Williamson-

Dus ging ik op zoek. Alles maar dan ook alles moest opgelost worden. Pas als ik….., dan zou ik echt gelukkig zijn en dan zou ik echt liefde kunnen voelen. Daarbij volgde ik ook mijn hart en maakte de meest moeilijke beslissingen in mijn leven die wel echt klopten: Op mijn 28ste voor mezelf werken als ZZP-er tegen het advies van iedereen in. Op mijn 35ste scheiden met kinderen van 2 en 4 jaar oud. Opzeggen van opdrachtgevers die een groot gedeelte van mijn inkomen genereerde, omdat ik luisterde naar mijn intuïtie en voelde dat het beter voor me was. Zo spannend en toch klopte het keer op keer.

En daarnaast bleef ik zoeken. Ik vond steeds niet ‘de juiste partner’ en ik had last van lichamelijke klachten. Ik bleef aan mezelf ‘werken’ want blijkbaar was er iets niet goed dacht ik. Ik was daarbij enorm streng voor mezelf. Ik wilde mezelf perfectioneren en vond dat ik het allemaal moest weten en goed moest doen. Ik was toch de coach?

En toen kwam het moment dat ik voelde dat alles wat ik buiten mezelf zocht al in mijzelf zat en kon ik pas echt loslaten. Ineens kwam mijn leven in een stroomversnelling. Alles kwam vanzelf op mijn pad. Ik hoefde helemaal niks te doen! Ik hoefde helemaal niet hard te werken! Ik hoefde niet perfect te zijn! Ik mocht echt gaan leven, echt gaan genieten nu, niet pas als ik perfect zou zijn. Wat een vrijheid, wat een verademing!!

Ik ervaar nu meer rust in mezelf en in mijn leven. Ik ben gelukkiger met alles wat er is en ik verdien mijn geld met wat ik echt graag doe. En ja ik heb ook nog steeds tegenslagen, ben wel eens chagrijnig of boos. Dat hoort er gewoon bij. Ik ben nog steeds niet perfect, maar wel perfect mezelf. Ik ben echt gaan staan en laat mezelf helemaal zien. Ik durf te stralen en mijn hemel op aarde te leven, ongeacht wat anderen daarvan vinden.

Ook heb ik twee geweldige kinderen die mij (tot nu toe) al ongelofelijk veel hebben geleerd. Kinderen zijn een prachtige spiegel en meer hierover vertel ik in mijn Value Talks. Ik heb al veel meegemaakt en ervaring opgedaan met persoonlijke ontwikkeling en dit alles wil ik met anderen delen om hen te helpen, te inspireren en bewustwording te creëren.

Wil je hier meer over weten dan nodig ik je graag uit om naar een Value Talk te komen kijken of neem contact met me op.

>