Meditaties

Meditaties helpen om terug in je lichaam te komen en te ontdekken wat er op dit moment voor jou toe doet. Onderstaande meditaties heb ik voor je opgenomen, ieder met een eigen doel.

Bodyscan

Deze meditatie is een bodyscan en helpt je om je weer bewust te worden van je lijf. Wat voel je in je lijf en wat heb je nodig? Deze meditatie helpt je om van je hoofd naar je lijf te gaan.

Hogere zelf

Deze meditatie helpt je om in contact te komen met de bron, het universum of je hogere zelf, wat IN jou zit. Door je gedachten en emoties even los te laten komt er ruimte voor de stem in jou. Hier vind je alle antwoorden.

Innerlijk Kind

Deze meditatie helpt je om in contact te komen met jouw innerlijk kind. Het kind in jou dat al jouw pijn en zorgen als volwassene draagt. Deze meditatie helpt je om je overtuigingen die je als kind hebt opgedaan, zoals bijvoorbeeld je niet goed genoeg voelen, niet gehoord of gezien voelen, te helen.

Passie visualisatie

Deze visualisatie helpt je om in contact te komen met wat passie in je oproept om zo meer gevoel te krijgen wat jouw hemel op aarde is.  

Deze meditaties krijg je cadeau bij een persoonlijk coachingstraject van minimaal 4 sessies.

De meditaties zijn gemaakt met muziek van Thomas Bank van Souls United. www.soulsunitedmusic.nl

>